tag:blogger.com,1999:blog-175797679072732080.post2147013230916784571..comments2024-02-25T19:20:09.690+02:00Comments on dorinte verzi: Pâine raw cu orzDORINTE VERZIhttp://www.blogger.com/profile/05443005984705077797noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-175797679072732080.post-2703715913450086682017-07-03T18:21:05.995+03:002017-07-03T18:21:05.995+03:00Eu macin semintele atunci cand folosesc pulberea. ...Eu macin semintele atunci cand folosesc pulberea. Trebuie sa iasa o faina fina de in pentru a deveni liantul crochetelor.Se pot zdrobi intr-un mojar, dar dureaza cam mult pentru ca este o cantitate considerabila.<br />Se poate inlocui fara probleme orzul cu ovazul, nu exista limite.<br />Mult succes!DORINTE VERZIhttps://www.blogger.com/profile/05443005984705077797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175797679072732080.post-61935378223358984602017-06-14T04:25:26.448+03:002017-06-14T04:25:26.448+03:00Semințele de in și dovleac se gasesc gata măcinate...Semințele de in și dovleac se gasesc gata măcinate sau le măcinăm noi ? :) Întreb pentru că mă gândesc, la cat de uleioase sunt, mai degrabă merg pisate decât măcinate.<br />Oare ar merge, în loc de orz, sa folosesc ovăz ?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175797679072732080.post-75532922266666841682016-10-08T21:35:12.910+03:002016-10-08T21:35:12.910+03:00da este pulberea care poate fi cumparata din magaz...da este pulberea care poate fi cumparata din magazine sau o poti obtine din frunzele verzi uscate si macinate. Frunzele trebuie sa fie tinere.DORINTE VERZIhttps://www.blogger.com/profile/05443005984705077797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175797679072732080.post-71596143470628319802016-07-20T15:01:00.680+03:002016-07-20T15:01:00.680+03:00Buna,
Vreau sa stiu daca "1 cană orz verde e...Buna, <br />Vreau sa stiu daca "1 cană orz verde eco măcinat" este o pulbere de orz sau despre ce este vorba? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175797679072732080.post-26843882930848657462013-10-05T22:15:05.980+03:002013-10-05T22:15:05.980+03:00Carmen, imi cer scuze pentru intarziere, dar am ca...Carmen, imi cer scuze pentru intarziere, dar am cam neglijat sa raspund, este greseala mea. Da, am uscat si la soare si este ok. Asezi crochetele pe gratarul de la cuptor, le acoperi cu o foaie de copt si le tii la soare cam 3 ore pe o parte si inca vreo 3 ore pe cealalta. Eu asa am facut, dar a trebuit sa le mai pun si a doua zi la soare, nu iesisera crocante. Merge la soare deshidratat legume si fructe, asa facea bunica mea.<br />DORINTE VERZIhttps://www.blogger.com/profile/05443005984705077797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175797679072732080.post-68262772498801864062013-07-29T23:34:00.865+03:002013-07-29T23:34:00.865+03:00Eu am copt la soare si au iesit foarte bune. Trebu...Eu am copt la soare si au iesit foarte bune. Trebuie sa le tii cam 6-7 ore in total. 3- 3,5 ore pe o parte si tot atat pe celalta. Daca sunt zile foarte calduroase, asa cum a fost azi, este bine sa le acoperi cu o hartie sa fie protejate de razele soarelui. Poti sa verifici sa vezi cat s-au uscat. Acum, in ultimul timp, prefer sa le fac foarte subtiri , cam 2 mm, asa ies crocante, dar nu tari.<br />Deci, poti sa le coci la soare fara rezerve, ies minunat. Daca intinzi foaia subtire, atunci le coci mai putin. Mie imi plac mult mai subtiri. Asta este optiunea mea acum.<br />Mult succes! Ai sa vezi ce bunatate vor fi. Poti sa faci o parte groase de 4-5mm, iar o parte de 2mm si sa faci diferenta care iti place mai mult.DORINTE VERZIhttps://www.blogger.com/profile/05443005984705077797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175797679072732080.post-80158432136286067982013-07-29T12:25:50.050+03:002013-07-29T12:25:50.050+03:00Buna! Vroiam sa te intreb ce parere ai de "co...Buna! Vroiam sa te intreb ce parere ai de "coacerea" la soare a painicilor. Deshidrator nu am, iar sa tin cuptorul incins 3 ore parca e prea mult si se face prea cald in casa. Ma gandeam sa profit de soarele de afara. Ce imi sugerezi? Si mai ales.. cum ai face? :)<br />Multumesc mult de tot!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18429260867613813212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175797679072732080.post-74571661112133288662013-07-29T12:24:29.079+03:002013-07-29T12:24:29.079+03:00Buna! Vroiam sa te intreb daca pot sa asez painici...Buna! Vroiam sa te intreb daca pot sa asez painicile la soare, pentru "coacerea raw". Deshidrator nu am, iar cuptorul incinge prea mult 3 ore, avand in vedere cat e de cald afara. Ma gandeam sa profit de soare. Ce imi sugerezi?<br />Multumesc!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18429260867613813212noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175797679072732080.post-17360627925931219272013-06-29T21:43:03.753+03:002013-06-29T21:43:03.753+03:00Era bine sa fi avut posibilitatea de a seta temper...Era bine sa fi avut posibilitatea de a seta temperatura la 40 de grade. 45 este cam mult. Deci, in acest caz, seteaza temperatura la treapta cea mai mica, adica 45 de grade.DORINTE VERZIhttps://www.blogger.com/profile/05443005984705077797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175797679072732080.post-18571176721878305162013-06-29T17:45:09.567+03:002013-06-29T17:45:09.567+03:00Buna ziua!!Am si eu o intrebare dar la ce temperat...Buna ziua!!Am si eu o intrebare dar la ce temperatura setati deshidratorul eu de exemplu am de la 45 grade pana la 70 grade la cat sa dau??Multumesc.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175797679072732080.post-53633642942389147992013-01-23T09:19:26.909+02:002013-01-23T09:19:26.909+02:00OK, am avut eu o presimtire ca ai scris secara in ...OK, am avut eu o presimtire ca ai scris secara in loc de orz, insa nu eram sigura...Antoniahttps://www.blogger.com/profile/17878295218838860589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175797679072732080.post-67133310492290176282013-01-22T12:15:16.444+02:002013-01-22T12:15:16.444+02:00Foarte buna observatia Antonia.
Habar nu am de ce ...Foarte buna observatia Antonia.<br />Habar nu am de ce am scris secara, dar sigur ma gandeam la orz.<br />Mai fac baietilor mei paine de secara, cea clasica coapta la foc, probabil ca din obisnuinta.<br />Modific titlul, mutumesc de observatie.DORINTE VERZIhttps://www.blogger.com/profile/05443005984705077797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-175797679072732080.post-91897163816605395692013-01-22T10:26:39.870+02:002013-01-22T10:26:39.870+02:00Ideea e ca eu nu vad secara la ingrediente...poti ...Ideea e ca eu nu vad secara la ingrediente...poti sa ma lamuresti??Mersi!Antoniahttps://www.blogger.com/profile/17878295218838860589noreply@blogger.com