Afară este
viscol, ninge de 24 de ore, zăpada de acum înlocuieşte dorinţa de Crăciun unde
am avut +13 grade C.
Şi
dacă este frig şi viscol, şi raw
veganii se încălzesc, nu?
…. Şi ce
este mai bine venit ca o ciocolată, caldă?
Deci, o
ciocolată caldă pentru zile geroase:
Ingrediente pentru 2 porţii:
5-6 curmale
hidratate 4-5 ore
3 linguriţe
praf de roşcove (carob) sau cacao bio
½ felie
ghimber
1 praf de
sare
Pune înt-un
blender curmalele hidratate, mixează cu puţină apă în care au fost hidratate,
până obţii o cremă fină şi adaugă carobul şi ghimbirul.
Încălzeşte
1,5 căni apă plată/izvor până la 40-45 grade şi răstoarnă peste cremă.
Cam atât…
nu-i greu de preparat.
Ciocolata
este un dar divin, te încântă şi vrăjeşte, te cucereşte şi-ţi dăruieşte o
misterioasă plăcere ce-o regăseşti în vise spiralate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu