A trecut
foarte mult timp de când nu am mai scris aici. Dar timpul mi-a fost răpit de
alte proiecte, la fel de plăcute, dar mai captivante.
Şi cum
ador ciocolata, ce aş putea să-ţi spun acum după atâta amar de vreme de când nu
ne-am mai conversat? Ciocolata este darul divin al zeilor pentru a ne dovedi
nouă, pământenilor că desăvârşirea există.
Pentru
început trebuie să hidratezi :
½ cană
caju- 5-6 ore
½ cană nuci
autohtone- nu hidrata
1 cană
goji 6-7 ore
2 linguri
seminţe de cânepă (opţional)
10
curmale 6-7 ore
După
hidratare, pune în blender toate aceste igrediente, adaugă foarte puţină apă de
la curmale, atâta cât să se poată mixa. Răstoarnă această compoziţie într-un
bol şi adaugă nucile tocate mărunt.
Înmoaie
palmele în apă rece şi fă mici bobiţe de mărimea bomboanelor.
Separat, fă o ciocolată
ca aici, doar că
pui mai mult carob sau îl poţi înlocui cu cacao şi nu mai adaugi în compoziţie
goji.
Cât este
ciocolata călduţă, deci lichidă, înmoaie câte o bomboană în ea, apoi o aşezi pe
un grătar să se întărească ciocolata. Ca să-ţi iasă o bomboană perfect trasă-n
ciocolată, poţi să prinzi bomboana într-o scobitoare înainte de o înmuia în
ciocolată.
După ce
ai terminat toate aceste operaţiuni, lasă la rece cam 1-2 ore, apoi lasă-ţi
imaginaţia sa-ţi dăruiască cele mai frumoase vise atunci când te vei înfrupta
din aceste mingi de ciocolată.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu